24.09.2014
Τα Στρατηγικά Πλεονεκτήματα της Ελλάδας: Επενδύσεις & Ανάπτυξη

Θεματολογία Συνεδρίου
Το 13ο Συνέδριο του ΣΕΤΕ «Τουρισμός & Ανάπτυξη» με τίτλο: «The Strategic Advantages of Greece: Investments & Growth» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 20 και την Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014 στο Divani Apollon Palace & Thalasso.

Το 13ο Συνέδριο θα επικεντρώσει τη θεματολογία του σε συγκεκριμένες προτάσεις, όσον αφορά στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, στις απαιτούμενες επενδύσεις που πρέπει να υλοποιηθούν άμεσα και τις νέες τάσεις επικοινωνίας και προώθησης των τουριστικών προϊόντων.

Τα Συνέδρια «Τουρισμός & Ανάπτυξη» αποτελούν καθιερωμένες παρεμβάσεις του ΣΕΤΕ στο δημόσιο διάλογο για τον τουρισμό και απευθύνονται σε επενδυτές, επιχειρηματίες, ανώτατα & ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων και αξιωματούχους του δημόσιου τομέα που επιθυμούν να έχουν ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση των εξελίξεων για την ανάπτυξη του τουρισμού στη χώρα μας.

Συνεδριακός Χώρος

Divani Apollon Palace & Thalasso

Αγίου Νικολάου 10

166 71 Βουλιαγμένη

Tηλ. +30 210 8911100

Φαξ +30 210 9658010

http://www.divanis.com

info@divaniapollon.gr

Γλώσσα
Η επίσημη γλώσσα του Συνεδρίου είναι η ελληνική με ταυτόχρονη μετάφραση στα αγγλικά.

Διαπιστεύσεις Συνέδρων
Οι διαπιστεύσεις των συνέδρων (badges) θα παραδίδονται από τη Γραμματεία του συνεδρίου και είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ για την είσοδο τόσο στους συνεδριακούς χώρους, όσο και στα γεύματα και τα δείπνα καθ’ όλη τη διάρκεια του συνεδρίου.

http://seteconferences.gr/_feiNew/GR/conference%2013/Genikes%20Plirofories/

Κατηγορίες: Συνέδρια

Σχετικές εικόνες

  • Τα Στρατηγικά Πλεονεκτήματα της Ελλάδας: Επενδύσεις & Ανάπτυξη
comments powered by Disqus
Ταυτότητα

To portal www.spatialplandev.gr δημιουργήθηκε στα μέσα του 2014 από την εταιρεία Spatial Planning & Development Ε.Π.Ε.

Επιστημονικός Υπεύθυνος της προσπάθειας αυτής έχει οριστεί ο κ. Κωνσταντίνος Τσάντζαλος, Δικηγόρος Αθηνών, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (MSc) στο γνωστικό αντικείμενο Χωροταξίας – Πολεοδομίας – Περιφερειακής Ανάπτυξης του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας & Περιφερειακής Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και υπ. Διδάκτωρ του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Facebook